Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    20
    Level
    1

    Error on Create email form

    When i want to create /change a emailadress i have an error ( see attach.)

    It dont happens on al siteworx-accounts


    Is this a know problem an how to fix it

    Name:  Schermafbeelding 2013-10-09 om 13.58.23.png
Views: 150
Size:  141.9 KB

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi

    I'm not an expert but it looks from what I can see perhaps your theme has been altered.

    I would try revert theme to an existent interworx theme and retry to see if same error happens.

    I would also ensure you have set the account up with email facilities, and also the number of email accounts the siteworx account could use.

    I hope this helps

    Many thanks

    John

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    20
    Level
    1
    It is an existent unmodified Theme ( i tried also the other basic theme's )
    the account is correctly set up (works with previusly versoin of interworx)

    The problem happens on 2 siteworx accounts whitin a nodeworx
    al other siteworx in this nodeworx works fine

    Thanks for helping
    Jean-Pierre

  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Location
    Miami
    Posts
    1,279
    Points
    23,139
    Level
    66
    Sure you've already done this, but just in case, try to find the difference in these 2 accounts and all the others. Maybe there is one menu item that isn't loading which has a missing closing HTML tag or something. Could be some random theme bug, that only happen for a specifically setup SiteWorx account.
    [ JUSTIN ]
    [ OFF unit ]
    [ WEB DESIGN / DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, OTHER STUFF
    ]

  5. #5
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    20
    Level
    1
    I have already try this. And also switched to other themes
    But no solution

    Jp

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi

    Sorry, have reviewed your error logs for IW. I think it may show or point to where the issue is perhaps.

    It's just a thought so I hope it helps you

    Many thanks

    John

  7. #7
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    20
    Level
    1
    no errors in logfile for the last days

  8. #8
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    20
    Level
    1
    When i puch the pogout button in this form a get the following error:
    Security token is the problem.
    security_token: This input is required


    so it seems this token is missing
    Any suggestions where to fix it

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi Jean Pierre

    I would think for quickness, if all others are working fine and as expected, it may be quicker to make a copy of the 2 websites, databases etc and delete the original ones in full, then add them back.

    I say this as the forum may not give you your answer or it may be sometime before a more knowledgeable user answers, but then they would most likely need to know a lot more detail.

    I would expect the action of the user siteworx to fail on all the options where it has #LG shown, which is why I thought it had been altered, and also because your theme shows resource usage as an option, whereas I have never seen this in the standard helitrope theme. I'm sorry if I am wrong.

    I hope this helps you

    Many thanks

    John

  10. #10
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2
    Points
    499
    Level
    7
    Since this is not posted anywhere and it took some back-and-forth via a ticket to figure it out, I want to post this here in case somebody else runs into the same problem I did (I'm not a software developer by any means so this might be obvious for the rest of you but it wasn't for me so I'm posting this for the other novices out there). If you call the API from the same server as Interworx and instead of getting anything you get a "No data returned" message in your browser, you'll need to make a change to Apache. Here's a quote from Nathan who handled my ticket:
    You can join us for best Testking nclex test dumps Testking ccnp switching oracle training solutions. Our muih.edu contains all those you want to pass for real coloradomesa.edu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •