Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    4
    Points
    751
    Level
    10

    default sites with https not work

    Hello,

    Default sites work only http://

    example:
    http://ok.eu- ok
    https://ok.eu- other website (why?)

    What is the problem?

    kovanorby
    Last edited by kovanorby; 11-21-2015 at 05:15 AM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi kovanorby

    Welcome to interworx forums

    Have you turned on SSL and set a SSL cert on the siteworx account, hosting, domains, SSL

    Many thanks

    John

  3. #3
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    4
    Points
    751
    Level
    10
    The problem is that if you do not set ssl, it opens up other website. not the basic website that has been set

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi kovanorby

    Sorry, that is the nature of SNI.

    If you do not want this to happen, then you need to assign a static IP to the site

    IW are aware of the SNI https issue but a fix I think is harder then it first appears.

    I thought your post was SSL not working or I would have answered as I have now

    Glad your SSL is working anyway and you can set a self generated SSL on any siteworx domain which makes it work, but for those without SSL will default to the first alpha named siteworx, such as 111.com etc

    I hope that helps

    Many thanks

    John

  5. #5
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    4
    Points
    751
    Level
    10
    Hi,

    ok, thank you.


    if it is solved at http, https, than why not? (IP Management ▷ Default Sites)
    Last edited by kovanorby; 11-21-2015 at 05:15 AM.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi kovanorby

    Good idea but I'm not privy to IW thinking

    I have just run a few checks based on your posted domain, which firstly, love your site for gamers, but you have serious issues over SSL

    kn1.eu does not have SSL enabled whereas your game website does, but a test shows possible issues with SOA and MX, mx you may not want but SOA is important, although I see your NS are with cloudflare

    Also, you may want to adjust your ciphers as your showing SSLv3 and RC4 available for use

    I hope that helps a little more

    Many thanks

    John

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Sorry, I can be slow at times

    Your idea over controlling https at IP management would only work if if a users tried referencing your server using IP address and not domain name I believe

    Still a good idea though

    Many thanks

    John

  8. #8
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    4
    Points
    751
    Level
    10
    Temporarily solved by using self ssl, with all domain.

    Thanks for your help, and sorry for my bad english

    kovanorby

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •