Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi khairil

    Thanks for posting, and I know on the previous RC, there was a small issue on symlink with LE for multiple CN

    I might suggest you open a support ticket with IW and let them have a look to see what's going wrong fully

    If you do open a support ticket, login to nodeworx remote assistance, turn on remote assistance, then complete the support ticket, and include this forum thread link as well.

    I would appreciate if you could update your post once it's been resolved to help others

    If you do open a support ticket, please leave your IW as is, with Apache running

    Lastly, I should have checked, but your server does meet the minimum requirements I trust, which I assume it does or IW should not have installed.

    Also, apologies, trying to view your pictures on a small mobile with my eyes is not ideal for me

    I hope that helps

    Many thanks

    John

  2. #17
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    16
    Points
    844
    Level
    11
    Hem, Generating with LE is success again, but whyyyy my httpd is always stopped???

    Recently I am trying install Comodo Trial certificate, and my httpd is not stopped.

    what wrong???

  3. #18
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,179
    Points
    24,154
    Level
    67
    Hi khairil

    At a guess, I would think the LE symlink is causing perms errors in httpd

    If you care to test my theory, create a LE cert, Apache should stop on your server, but then run the 2 commands I posted earlier, which should resolve perms issues, then restart Apache

    If Apache restarts, then it is likely to be a permission issue

    As I posted above, I would open a support ticket

    Lastly, is your IW running the release candidate, if not I would update IW software to release candidate channel, update IW if new update available and test again

    Many thanks

    John

  4. #19
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    16
    Points
    844
    Level
    11
    Quote Originally Posted by d2d4j View Post
    Hi khairil

    At a guess, I would think the LE symlink is causing perms errors in httpd

    If you care to test my theory, create a LE cert, Apache should stop on your server, but then run the 2 commands I posted earlier, which should resolve perms issues, then restart Apache

    If Apache restarts, then it is likely to be a permission issue

    As I posted above, I would open a support ticket

    Lastly, is your IW running the release candidate, if not I would update IW software to release candidate channel, update IW if new update available and test again

    Many thanks

    John
    Thank you for your reply John,

    I have been created Support Ticket (USK-460102)

    Quote Originally Posted by d2d4j View Post
    At a guess, I would think the LE symlink is causing perms errors in httpd

    If you care to test my theory, create a LE cert, Apache should stop on your server, but then run the 2 commands I posted earlier, which should resolve perms issues, then restart Apache

    If Apache restarts, then it is likely to be a permission issue
    You mean these command?
    ~iworx/bin/cvspermsfix.pex

    ~iworx/bin/varpermsfix.pex
    ok, I will try it now.

    My IW is running on Beta Channel.

  5. #20
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    16
    Points
    844
    Level
    11
    Its fine? No such file or directory

    [root@srv1iw ~]# ~iworx/bin/cvspermsfix.pex
    /usr/bin/find: ‘/usr/local/interworx/lib/htmlpurifier’: No such file or directory
    /usr/bin/find: ‘/usr/local/interworx/lib/htmlpurifier’: No such file or directory
    [root@srv1iw ~]# ~iworx/bin/varpermsfix.pex
    [root@srv1iw ~]# ~iworx/bin/varpermsfix.pex
    [root@srv1iw ~]#

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •