Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Join Date
    May 2010
    Posts
    193
    Points
    8,470
    Level
    39
    After creating sessions folder with the correct permissions everything is working fine! InterWorx DB is also visible.

  2. #17
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands, Tilburg
    Posts
    8
    Points
    3,052
    Level
    23
    This problem still exists! Latest available version (5.1.50-1292), clean install.

    Gewoon IT - Mart Dirks

  3. #18
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,187
    Points
    24,777
    Level
    68
    Hi gewoonif

    Many thanks and I've forward the thread to IW

    Just so I'm clear, does the workaround in this post work for you, so your just posting to let know the installer has not been corrrcted

    Many thanks

    John

  4. #19
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Netherlands, Tilburg
    Posts
    8
    Points
    3,052
    Level
    23
    Hi d2d4j,

    Creating this folder..
    /usr/local/interworx/lib/phpMyAdmin3/sessions
    drwx--x--x 2 iworx-pma iworx-pma 4096 Nov 12 20:58
    ...solved the problem.

    The problem exist still in the installer.

    Gewoon IT - Mart Dirks

  5. #20
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,187
    Points
    24,777
    Level
    68
    Hi gewootnit

    Many thanks

    I forwarded this thread to Iw, so it's kept in mind but as I understand it now, this is a hard issue for them to track down, as it is inconsistent and cannot be replicated on every install

    Patience I think is needed and as it is easy to correct, should not present any real issue

    Many thanks

    John

  6. #21
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    11
    Points
    372
    Level
    6
    The following resolved the issue for me:
    /usr/local/interworx/lib/phpMyAdmin3/sessions

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •