Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    39
    Points
    1,152
    Level
    13

    Can't generate private key

    Hi all,

    When clicking the generate private key button, the following error box pops up:

    "A System error has occurred
    replyCode: 500
    replyText: Generic Server Issue
    replyData:
    null"
    Any idea how to get this fixed?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,032
    Points
    19,096
    Level
    60
    Hi Bertie

    Many thanks but not a lot to go sorry

    I have seen the occasional system error 500 and a refresh of the browser page corrects it.

    Many thanks

    John

  3. #3
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    39
    Points
    1,152
    Level
    13
    Quote Originally Posted by d2d4j View Post
    Hi Bertie

    Many thanks but not a lot to go sorry

    I have seen the occasional system error 500 and a refresh of the browser page corrects it.

    Many thanks

    John
    Yeah it's a client who reported it to us. We also tried it on our end and was giving us the same issue.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    39
    Points
    1,152
    Level
    13
    Just noticed this in the iworx.log file:

    2017-05-18 04:16:23.36358 [kapl38-jtmf-d623-WEB] [EMERG] : ERROR: /usr/local/interworx/include/IWorxFileSys.php(909): fopen(/home/domain/var/domain.com/ssl/domain.com.priv.key): failed to open stream: Permission denied : /xhr.php

    Looks like that could be the issue I suppose?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,032
    Points
    19,096
    Level
    60
    Hi Bertie

    Many thanks

    Sounds like either a break somewhere perhaps, or their space allocation maybe full perhaps

    Have you tried to restart service or restart Iw (ssh into server, run as root or su service iworx restart)

    Lastly, have you restarted the server

    If needed quickly, I would open a support ticket

    Many thanks

    John

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,032
    Points
    19,096
    Level
    60
    Hi Bertie

    Yes, looks like it is

    There is a pex file to correct permissions, from ~iworx/bin I think from memory (sorry on tapatalk from mobile) called varpermsfix.pex, which if you man it, should give options

    Many thanks

    John

  7. #7
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    39
    Points
    1,152
    Level
    13
    Quote Originally Posted by d2d4j View Post
    Hi Bertie

    Yes, looks like it is

    There is a pex file to correct permissions, from ~iworx/bin I think from memory (sorry on tapatalk from mobile) called varpermsfix.pex, which if you man it, should give options

    Many thanks

    John
    Hi John,

    Thanks for that. Managed to resolve the issue by running:

    ./varpermsfix.pex --siteworx=domain.com

  8. The Following User Says Thank You to Bertie For This Useful Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •