Announcement

Collapse
No announcement yet.

Webalizer problem...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Webalizer problem...

    I'm using Interworx site manager on RH 9.0 platform and I would like to use Webalizer statistics that I use before. When I accessed it's link from site manager, main Webalizer display appears but without graph image and with only total datas foronth. mWhen I click on "May" link, blank page appears with this message:"Not Found The requested URL /siteworx/usage_200405.php was not found on this server"

    I found that system create and store full webalizer statistics report in a:
    /home/mysitename/var/mysitename/stats/webalizer
    Obviously Nodeworx looks in a wrong place - how can I fix this ?

    Thank you !

  • #2
    Hi Andrej,

    This can happen if the server is updated before the InterWorx license has been activated. You can fix this easily by logging into your server as root, and running:
    rpm -Uvh --force http://updates.interworx.info/redhat/iworx/9/contrib/webalizer-2.01_10-1.iworx.i386.rpm
    Then the next time stats are calculated the images will show up and the links will work correctly. If you don't want to wait you can run:
    /home/interworx/cron/stats.php
    Paul
    Paul Oehler
    InterWorx-CP | http://interworx.com
    InterWorx Control Panel

    Comment


    • #3
      Thank you !

      Comment


      • #4
        What about RHEL 5.2?

        Comment


        • #5
          I tried rpm -Uvh --force http://updates.interworx.info/redhat...iworx.i386.rpm and got:

          Retrieving http://updates.interworx.info/redhat...iworx.i386.rpm
          error: Failed dependencies:
          libdb-4.0.so is needed by webalizer-2.01_10-1.iworx.i386
          libgd.so.1.8 is needed by webalizer-2.01_10-1.iworx.i386

          Comment


          • #6
            RHEL compatible rpms are located here:

            http://updates.interworx.com/iworx/RPMS/rhe5x/i386/
            Paul Oehler
            InterWorx-CP | http://interworx.com
            InterWorx Control Panel

            Comment


            • #7
              Thanks, that worked. When I ran the cron, I got:

              [root@planet ~]# php /home/interworx/cron/stats.php
              Site error: the file <b>/usr/local/interworx/cron/stats.php</b> requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.1.so to be installed by the site administrator.[root@planet ~]#

              Comment


              • #8
                The right way to run it is like this:

                /home/interworx/cron/stats.pex

                Paul
                Paul Oehler
                InterWorx-CP | http://interworx.com
                InterWorx Control Panel

                Comment

                Working...
                X