Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error while adding SiteWorx account

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error while adding SiteWorx account

    Hi,

    Everytime I try to add a new siteworx account using a subdomain for a domain name that is already configured for another account (example, I already have mydomain.com configured in a siteworx account, and now I am creating four.level.host.for.mydomain.com) I get the following error at the top of the new account screen, as if my new account wasn't created:

    "Error while adding SiteWorx account"

    ...but when I check my siteworx accounts list, the new website was created successfully, I thought you may want to know.

    -mca

  • #2
    Everytime I try to add a new siteworx account using a subdomain for a domain name that is already configured for another account (example, I already have mydomain.com configured in a siteworx account, and now I am creating four.level.host.for.mydomain.com) I get the following error at the top of the new account screen, as if my new account wasn't created:

    "Error while adding SiteWorx account"

    ...but when I check my siteworx accounts list, the new website was created successfully, I thought you may want to know.
    mca, this is almost definitely a bug. could you please send me your iworx.log file by doing:

    Code:
    mail support@interworx.info < /home/interworx/var/log/iworx.log
    Thanks,

    Chris
    Chris Wells
    InterWorx L.L.C. | http://interworx.com
    InterWorx Control Panel

    Comment


    • #3
      done...

      okay, i just sent you the log

      Comment


      • #4
        mca, could you please email the login information to your box so I can investigate this problem further? I was unable to reproduce this problem on our local 1.8 boxes.

        Thanks,
        Socheat
        Socheat Sou
        InterWorx-CP | http://interworx.com
        InterWorx Control Panel

        Comment


        • #5
          I saw this and since I'm running 1.8beta myself I decided to try it and see what hapens. I didn't get the error. If you want any of my config files to compare to his just ask and I will send them tomorrow morning.

          Have a good day.

          Comment


          • #6
            This thead is actually related to another thread:

            http://interworx.info/forums/showthr...p?threadid=154

            The 'suexec' issue is causing this issue.

            Chris
            Chris Wells
            InterWorx L.L.C. | http://interworx.com
            InterWorx Control Panel

            Comment

            Working...
            X