Announcement

Collapse
No announcement yet.

/webmail redirect broken in latest update

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • /webmail redirect broken in latest update

    Hi guys,

    /webmail on all of my sites, as of today, are redirecting users to /nodeworx/index

    This one is kinda urgent.
    /roundcube and /squirrelmail work fine, but /webmail/horde (I think that's where horde is..) is not.

    edit - it's just /horde for horde. maybe it was different before v4, or maybe it's just internally that I saw it the other way. Who knows..
    Last edited by rewen; 10-11-2009, 11:07 AM.

  • #2
    Yeah, same issue here
    [ JUSTIN ]
    [ OFF unit ]
    [ WEB DESIGN / DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, OTHER STUFF
    ]

    Comment


    • #3
      From Paul @ iworx...

      There was a bug which is fixed with a new update.

      Just run the following:

      yum clean all
      yum update interworx
      [ JUSTIN ]
      [ OFF unit ]
      [ WEB DESIGN / DEVELOPMENT, GRAPHIC DESIGN, OTHER STUFF
      ]

      Comment


      • #4
        Thanks. The update fixed it - But now I can't get into NodeWorx. I get 403 forbidden. Gah!

        When I ran 'service iworx restart' I had an error about binding ip addresses, but tried it a few more times and that seems to have sorted itself out. But I still cannot get into NodeWorx

        Comment


        • #5
          All fixed

          Everything I've mentioned in this thread is now fixed with latest update.

          yum clean
          yum update interworx

          Comment

          Working...
          X