Announcement

Collapse
No announcement yet.

SSL Certificate not generating

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • viksp47
    started a topic SSL Certificate not generating

    SSL Certificate not generating

    I am getting below error while generating SSL using let's encrypt.

    Failed authorization procedure. easy-intervals.eu (http-01): urn:ietf:params:acme:error:unauthorized :: The client lacks sufficient authorization :: Invalid response from http://test...6OENDwPemLK8O0 [37.58.63.168]: "<!doctype html><html lang="en"><head><title>HTTP Status 404 \u2013 Not Found</title><style type="text/css">h1 {font-family:Tahoma,A"
    Error in atexit._run_exitfuncs:
    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/lib64/python2.7/atexit.py", line 24, in _run_exitfuncs
    func(*targs, **kargs)
    File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/util.py", line 665, in _atexit_call
    func(*args, **kwargs)
    File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/reporter.py", line 98, in print_messages
    next_wrapper.fill(line) for line in lines[1:]))
    UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in position 271: ordinal not in range(128)
    Error in sys.exitfunc:
    Exiting abnormally:
    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/lib64/python2.7/atexit.py", line 24, in _run_exitfuncs
    func(*targs, **kargs)
    File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/util.py", line 665, in _atexit_call
    func(*args, **kwargs)
    File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/reporter.py", line 98, in print_messages
    next_wrapper.fill(line) for line in lines[1:]))
    UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in position 271: ordinal not in range(128)
    An unexpected error occurred:
    Last edited by viksp47; 03-07-2019, 12:07 PM.

  • d2d4j
    replied
    Hi viksp47

    Many thanks

    I would open a support ticket with your license provider to resolve

    Many thanks

    John

    Leave a comment:


  • viksp47
    replied
    Please check below log. I am still not able generate SSL certificate.

    Please see the logfiles in /var/log/letsencrypt for more details. - The following errors were reported by the server:IMPORTANT NOTES:UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in position 271: ordinal not in range(128)An unexpected error occurred:UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in position 271: ordinal not in range(128) next_wrapper.fill(line) for line in lines[1:])) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/reporter.py", line 98, in print_messages func(*args, **kwargs) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/util.py", line 665, in _atexit_call func(*targs, **kargs) File "/usr/lib64/python2.7/atexit.py", line 24, in _run_exitfuncsTraceback (most recent call last):Exiting abnormally:Error in sys.exitfunc:UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u2013' in position 271: ordinal not in range(128) next_wrapper.fill(line) for line in lines[1:])) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/reporter.py", line 98, in print_messages func(*args, **kwargs) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/util.py", line 665, in _atexit_call func(*targs, **kargs) File "/usr/lib64/python2.7/atexit.py", line 24, in _run_exitfuncsTraceback (most recent call last):Error in atexit._run_exitfuncs:Some challenges have failed.AuthorizationError: Some challenges have failed. raise errors.AuthorizationError('Some challenges have failed.') File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 154, in _poll_authorizations self._poll_authorizations(authzrs, max_retries, best_effort) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 90, in handle_authorizations authzr = self.auth_handler.handle_authorizations(orderr, best_effort) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/client.py", line 389, in _get_order_and_authorizations orderr = self._get_order_and_authorizations(csr.data, self.config.allow_subset_of_names) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/client.py", line 353, in obtain_certificate cert, chain, key, _ = self.obtain_certificate(domains) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/client.py", line 410, in obtain_and_enroll_certificate lineage = le_client.obtain_and_enroll_certificate(domains, certname) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/main.py", line 121, in _get_and_save_cert lineage = _get_and_save_cert(le_client, config, domains, certname, lineage) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/main.py", line 1250, in certonly return config.func(config, plugins) File "/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot/main.py", line 1365, in main sys.exit(main()) File "/opt/eff.org/certbot/venv/bin/letsencrypt", line 11, in <module>Traceback (most recent call last):Exiting abnormally:All challenges cleaned up.



    If you have any way to generate SSL certificate in siteworx then please do let me know.

    Leave a comment:


  • d2d4j
    replied
    Hi viksp47

    The first thing I would do is login to the siteworx account. Your LE is failing on and see if there are dns failures from LE

    The second thing I would do is switch LE to test mode, itís a box when clicking generate using LE, needs changing from live to test

    This then stops the banning on LE systems due to failures on repeated attempts

    To check the IW version, you login to nodeworx, remote support, and it will show you your distro and IW version.

    If posting, please blank your license key etc... just need the distro and IW version

    Also, is this dedicated or VPS

    Many thanks

    John

    Leave a comment:


  • viksp47
    replied
    Hi ,

    I am facing this again,

    I have two account in interworx. One for production and another for staging(testing) server.

    I am successfully generate SSL certification in the testing server using let's encrypt but at the same time I am not able to generate in the Production server. so if problem in Lets Encrypt side then the testing server should have to give me the same error but it won't.

    How can I see the version of the interworx.

    Thank you
    Last edited by viksp47; 03-07-2019, 05:56 AM.

    Leave a comment:


  • d2d4j
    replied
    Hi viksp47

    Welcome to IW forums

    That error looks likely to be an issue with LE systems and not IW, which LE had an issue yesterday but was corrected a few hours later

    To be sure, if you goto the siteworx account you were trying to generate LE SSL, administration logs LE, is there anything shown in that log ie A record failed etc

    Also, what IW version are you using

    I would leave it for 12 hours or so, just Incase you have had too many failed LE attempts and have exceeded LE imposed attempts for LE SSL

    Many thanks and sorry if I am wrong

    John

    Leave a comment:

Working...
X